Microsoft Office 2021

Pokud máte doma studenta, nebo se sami pohybujete v zaměstnání, kde si potřebujete občas vytvořit vlastní dokumenty či prezentace, určitě se neobejdete bez Microsoft Office. Ten se navíc každoročně aktualizuje, díky čemuž můžete využívat ty nejnovější funkce a nástroje. Co si pro nás připravil ve své nové verzi?

Skvělý pomocník na doma i do kanceláře

Doba se s technologickým pokrokem posunula vpřed, čemuž se přizpůsobila většina oblastí našeho života včetně práce, studia či soukromého života. Jen málokdo se tak v současnosti obejde bez notebooku či počítače.

Abyste, ale mohli vytvořit například dokument, budete k tomu potřebovat aplikaci či editor, který vám takovou tvorbu dovolí. Ten spolu s dalšími vychytávkami najdete v balíku Microsoft Office 2021, se kterým můžete tvořit prakticky cokoli, co vás napadne.

Vše, co potřebujete najdete na jednom místě

Podobně jako u minulých verzí, získáte koupí Microsoft Office 2021 balík aplikací, se kterými můžete vytvářet dokumenty, prezentace, tabulky a mnoho dalšího. Jednoduše si tak můžete koupit domů celou virtuální kancelář.

Mezi nejvyužívanější aplikace se řadí:

  • Word – vhodný pro vytváření klasických dokumentů
  • Excel – tabulkový procesor vhodný pro tvorbu tabulek a práci se složitými výpočty
  • Outlook – správa e-mailů
  • PowerPoint – tvorba prezentací
  • Teams – aplikace pro pořádání online videohovorů a práci online
  • Skype – aplikace pro online videohovory

Výhodnější než klasické předplatné

Kromě zmíněné aplikace Teams, bez které se většina lidí během pandemie neobešla, si Microsoft Office 2021 připravil i další funkce a nástroje. Jednou z novinek je například prediktivní nabízení textu u Wordu či možnost záznamu prezentace s mluveným slovem v PowerPointu.

I u této verze se můžete rozhodnout, zda si vyberete předplatné nebo si rovnou koupíte Microsoft Office 2021 na celý rok. Ve většině případů je druhá varianta výhodnější, a to především kvůli tomu, že ke všem aplikacím máte přístup po celý rok. Navíc při koupi celoroční licence můžete i výrazně ušetřit.